Dosta vas se javilo da bi parove primali preko sms-a(ili mail-a). Tko želi ja ću mu mjesec dana za 100kn slati sve listiće sa bloga kad uplatim, ali ako u tih mjesec dana ne budem u plusu barem 5 unita(uključujući 5% mt) nastavljam vam slati besplatno dok ne dođemo do tog plusa od 5 unita.
Naglašavam da će na blogu sve biti kako je i bilo, sve će ostati besplatno. Prvo šaljem sms/mail i onda stavljam na blog, znači sve u par minuta.Također, nema ni određen period kad krećem sa slanjem listića. Bilo kad u mjesecu se možete javiti i od tog dana vam računam sljedećih mjesec dana kao statistiku.Ako vas bilo što zanima javite se na mail ili na facebook stranicu.Pozdrav.

utorak, 31. prosinca 2013.

Osvrt na 2013

PROFIT: +116,03 unita
ROI/YIELD: +9,01%

Uplata: 1307,5 unita
Ulog: 1245,05 unita
Dobitak: 1404,53 unita

Pogođenih listića: 95
Promašenih listića: 98
Prosječni tečaj: 2,434

Prosječni dobitak po listiću: 7,272 unita
Prosječni ulog po listiću: 6,671 unita
Prosječni profit po listiću: 0,601 unita

Godinu bih, kad se sve zbroji, podijelio na tri dijela. Jedna trećina je bila odlična kad se ROI vrtio oko 30%, drugu trećinu nisam igrao zbog raznih pauza(obaveza) te zadnja trećina koja je bila loša i vrtili smo se oko nule. Nažalost taman sam tada i povećao uloge, što je rezultiralo drastičnim smanjenjem ROI-a. No, nema veze.
Sa zaradom nisam niti malo zadovoljan, ali opet nije neka katastrofa kad se uzmem u obzir da sam oduzimao manipulativne troškove i da je zarada potpuno realna jer u svakom trenutku kad sam objavio/poslao listić moglo se uplatiti po navedenim tečajevima.
Sa ROI-em također nisam zadovoljan, ali mislim da se ove godine premalo igralo da bi bio dobar pokazatelj jer mi je npr samo jedan pad smanjio ROI za jedan posto, a dobitak povećao što je previše. Jer da sam nekim slučajem imao 10 dobitaka za redom, imao bih ROI 17%, a to se ne smije tako lako mijenjati na samom kraju godine, zato ću 2014 pokušati odigrati bez nekih pauza da bude barem 11 mjeseci igre pa će profit i ROI biti puno realniji.