Dosta vas se javilo da bi parove primali preko sms-a(ili mail-a). Tko želi ja ću mu mjesec dana za 100kn slati sve listiće sa bloga kad uplatim, ali ako u tih mjesec dana ne budem u plusu barem 5 unita(uključujući 5% mt) nastavljam vam slati besplatno dok ne dođemo do tog plusa od 5 unita.
Naglašavam da će na blogu sve biti kako je i bilo, sve će ostati besplatno. Prvo šaljem sms/mail i onda stavljam na blog, znači sve u par minuta.Također, nema ni određen period kad krećem sa slanjem listića. Bilo kad u mjesecu se možete javiti i od tog dana vam računam sljedećih mjesec dana kao statistiku.Ako vas bilo što zanima javite se na mail ili na facebook stranicu.Pozdrav.

nedjelja, 1. lipnja 2014.

Pozdrav svima,

evo samo da se javim na kratko. Zadnjih tjedana me nije bilo jer nemam baš nešto previše vremena, ne stignem ni svjetsko pratit kako treba.
Uglavnom, vraćam se ozbiljnom klađenju onaj tjedan od 14.07 jer ću tad imati više vremena. Prošle godine je bilo odlično krenulo baš od tog perioda pa se nadam da će i ove godine biti tako. Pozdrav.